Hvilken "denne"?Vet ikke om det er et varp men denne kan vel fungere for dem som er på jakt etter en grei varmekilde til gjæringsskapet? Eller blir 200 w for mye? Selv bruker jeg kinavarmebelte, men tenkte bare jeg kunne tipse
Darn. Denne: Varmeelement - nå også med nedsatt pris.Hvilken "denne"?
Sikkert grei hvis man fyller gjæringsskapet med vann.Darn. Denne: Varmeelement - nå også med nedsatt pris.
Tenker du at den ikke tåler å varme i luft? Må innrømme at jeg ikke tenkte på det.Sikkert grei hvis man fyller gjæringsskapet med vann.
Vil tro at det er et standard varmeelement av samme type som mange har i varmtvannstaker/bryggekjeler sine.Tenker du at den ikke tåler å varme i luft? Må innrømme at jeg ikke tenkte på det.
Hvor lang tid vil det ta og varme opp 30L med et varmeelement på 200W?Vil tro at det er et standard varmeelement av samme type som mange har i varmtvannstaker/bryggekjeler sine.
Hvor lang tid vil det ta og varme opp 30L med et varmeelement på 200W?
Når jeg postet denne var det ikke fordi jeg tenkte den kunne varme / koke vann / vørter. Det var som varmekilde i gjæringsskap. Men om den ikke tåler å stå i luft vil den jo funke dårlig som det også.Hvor lang tid vil det ta og varme opp 30L med et varmeelement på 200W?
... nesten 8 timer
Når jeg postet denne var det ikke fordi jeg tenkte den kunne varme / koke vann / vørter. Det var som varmekilde i gjæringsskap. Men om den ikke tåler å stå i luft vil den jo funke dårlig som det også.
Ja du blander bare ut pulveret i temperert vann. Så er der sikkert en justeringsskrue.Hei. Kjøpte et ph-meter fra Kina for ei stund tilbake.
Noen som vet hvordan disse kalibreres? Posene skal blandes i 2,5 dl vann. Jeg antar da proben skal oppi løsninga, men så?
Bruksanvisninga var naturlig nok utelukkende på kinesisk...
takk for tipsKalibrer i lettmelk. pH er 6.7
La ikke merke til bilda du hadde lagt ved, ser jo at du har pulver for å blande ut i løsning ja.. Da er det bare å blande ut i temperert vann og justere på pH meteret. Siden melk har kjente pH verdier bruker jeg det selv for å justere mitt jalla-pH meter.takk for tips
Mer korrekt er spørsmålet: Hvordan justerer jeg verdiene konkret på ph-måleren? Hvilke knapper skal trykkes for å komme til justeringsfunksjonLa ikke merke til bilda du hadde lagt ved, ser jo at du har pulver for å blande ut i løsning ja.. Da er det bare å blande ut i temperert vann og justere på pH meteret. Siden melk har kjente pH verdier bruker jeg det selv for å justere mitt jalla-pH meter.