Samletråd for internettvarp av bryggerinteresse

Det er jo snakk om 500 kroner, inkludert frakt.

Ja, det er ganske stor forskjell det. Det er veldig stor forskjell på antall produkter du kan kjøpe på ebay for 500 vs 200.

Men, det går nok ikke gjennom. Når organisasjonene begynner å snakke om tap av arbeidsplasser så hjelper det ikke at beløpet ikke er justert siden 1975...
 
Kjøper for øvrig ikke alle argumentene til Virke angående sammenligning med Sverige og Danmark, ref. kommentarene under artikkelen. Det at man ikke betaler moms når man bestiller fra utlandet til Norge er også sprøyt (dvs. sannhet med modifikasjoner). Bestilte litt merch fra BN for en stund siden, og da var det US VAT +toll til Norge +fortollingsgebyr. Ble dyr merch gitt! T-skjorteprisen var vel godt over det dobbelte av hva den egentlig kostet, utregnet etter alt var betalt. Handelslekkasje/tap for norske bedrifter er også en sannhet med noen modifikasjoner, da det rett som det er hender man trenger ting man ganske enkelt ikke får tak i i Norge, og dermed må til utlandet, moms eller ei, så vil jo ikke norske bedrifter tape på dette så lenge de ikke klarer å skaffe varen til veie selv.
 
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/...-netthandel-kvoten-til-500-kroner/a/23311338/

Me needs more cheap equipment from ze interwebz!
(får se om det går igjennom i år da - neppe)


Den artikkelen er ufattelig dårlig skrevet. Den får Virke til å fremstå som schizofrene, hvor de i det ene øyeblikket beklager seg over at det i det hele tatt er lov å handle momsfritt fra utlandet, mens i neste øyeblikk kjemper de striden for å fjerne grensen i det store og det hele. Med det så oppfattes det at forbrukeren skal kunne handle momsfritt uten noen grense for hvor mye penger som går til de utenlandske butikkene, og alstå slippe toll og avgifter i det hele tatt.

Virke ser da visselig ut for å mene at det burde være en grense, og at denne bør være lik null. Artikkelforfatteren har således gjort en slett jobb med formuleringene, slik at den som leser fort kan bli tvilende til hvilket ståsted Virke egentlig har.
 
86_456136353.jpg

http://www.finn.no/finn/torget/anno...rchclickthrough=true&searchQuery=varmeveksler

@Gahr
 
prøvde ei annonse i ei kjpe/selge side på facebook for å få tak i et kjøleskap eller to. Kjølehjørne gratis! Plass til endel der..
 
De der funker kanskje som øleskap, men jeg har hatt problemer med å bruke det som gjæringsskap fordi vannlåsen gjør at gjæringskaret blir for høyt. Får ikke lukket lokket ;) Bare noe som kan være greit å tenke på før man handler...
Noen som vet hva som går av corneliusfat i denne?
 
Den har vært på halv pris lenge veit jeg :) Halvannet år eller noe sånt :p
Finfin kjele! Kjører 3500W element i den og hadde 43-44 liter til kok i helga uten å koke over en dråpe.
 
De leverer kun til "bedrifter", så sørg for et org.nr. Når det er sagt ble det levert på døren av Bring, og totalprisen for en slik kjele med lokk, inkl. mva og levering kom på 1537. Regnestykket:

Kjele: 844,-
Lokk: 136,50,-
Frakt: 249,-
Mva: 307,38,-
 
Tilbake
Topp