Tåler STC-1000 sensor å ligge i væske?

Hei,

Jeg tenkte å prøve å styre mesketemperaturen på mitt kjøkkenbryggeri med en STC-1000 i meskegryta. Er det noen som vet om den sensoren som følger med tåler å ligge i mesken?

Jeg har en hybelkomfyr som jeg tenkte å bruke som varmeelement. Må jeg sirkulere meskevannet kontinuerlig hvis jeg prøver dette, eller holder det å gjøre det en gang i blandt (hvert 5-10 min feks)?
 
Du bør sirkulere sålenge varmeelementet er på, ellers risikerer du at mesken i bunn av gryta blir for varm.  Hvis du kan måle temperaturen i bunn av gryta går det jo an å prøve seg fram, da har du isåfall bedre kontoll.
 
Er det virkelig riktig at den ikke koster mer enn 15 daler?
Eller er det en luring på eBay?
 
Tror jeg batalte 25 daler inkl frakt. Jeg ville kjøpt sålenge det er en selger med 99.99% positive feedback.
 
Jeg tror jeg betalte 19.9$ for min med fri frakt.

Jeg bruker den i hovedsak til gjærskap styring, men tenkte å teste om den kunne hjelpe med mesken også. Jeg brukte den til Sous Vide av en oksestek i helga, men da la jeg sensoren i en frysepose... funka forøvrig veldig bra.
 
Tilbake
Topp