Hei.
Skal karboneringstemperatur være lik gjæringstemperatur?
Har tre batcher til gjæring som skal tappes i løpet av de neste 5 dagene.
2 av batchene har stått til gjæring på 18 grader, en pale ale gjæret med US-05 og en weissbier gjæret med WB-06.
I tillegg har vi hatt en Saison stående til gjæring på 20 grader, gjæret med WLP565.
Lurer også på hva som er anbefalt lagringstemperatur etter at karboneringen er ferdig?
-Ø
Skal karboneringstemperatur være lik gjæringstemperatur?
Har tre batcher til gjæring som skal tappes i løpet av de neste 5 dagene.
2 av batchene har stått til gjæring på 18 grader, en pale ale gjæret med US-05 og en weissbier gjæret med WB-06.
I tillegg har vi hatt en Saison stående til gjæring på 20 grader, gjæret med WLP565.
Lurer også på hva som er anbefalt lagringstemperatur etter at karboneringen er ferdig?
-Ø