Ved 16-tiden onsdag satte jeg gjærstarteren på magnetrøreren (1,7 liter, WLP001). Planen var å la denne gå i snaue to døgn, men ved en feiltakelse ble den tatt av røreren i dag (torsdag) klokken 13 og satt inn i kjøleskapet for bunnfelling.
Er 21 timer nok for et øl med OG 1.065-1.070? Gjæren ble produsert 14.10.2013. Eller kan/bør den settes på røreren igjen? Hvis ja, hvor lenge må den stå? Eller er det bare å dumpe den? Jeg får uansett ikke satt den på nå ettersom jeg ikke har bryggesakene hjemme, men et annet sted.
Er 21 timer nok for et øl med OG 1.065-1.070? Gjæren ble produsert 14.10.2013. Eller kan/bør den settes på røreren igjen? Hvis ja, hvor lenge må den stå? Eller er det bare å dumpe den? Jeg får uansett ikke satt den på nå ettersom jeg ikke har bryggesakene hjemme, men et annet sted.