Vil påstå at du ikke trenger honey malt i en NEIPA. Jeg bruker 4-5% C15 og av og til bytter jeg ut 1% med melanoidin.
Dessuten vil jeg også påstå at det er unødvendig å bruke 5min-humle. Litt bitterhumle på 60min og så deler du go'-humla i 3: 1ste del hiver du i etter å ha kjølt ned til ca 70C, 2dre del 2 dager etter pitch og siste del 5-6 dager før tapping.
Ellers er NEIPA veldig sensitiv på oksydering så siste tørrhumling kan med fordel gjøres på fat og rundt 1.020 og 10psi
Jeg har en pils stående nå noen uker, smaker honning. Akkurat tappet en vienna til gjæring, vørteren smaker og lukter honning. Pils-vørteren jeg brygger nå kommer garantert til å smake og lukte honning den og. Too much.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.