Heisann!
Bor på studenthybel, og har derfor liten plass til ekstra kjøleskap. Har likvel litt lyst på fat, men trenger en måte å kjøle ned ølet på. Så litt på såkalte "jockey boxes", men det er litt tungvindt å måtte ha isbiter klare hele tiden. Så slo det meg: Hva med en motsrømskjøler? Tenker da å koble denne til vasken og bruke springvann til å kjøle ned ølet. Har en venn som går på industriell kjemi og bioteknologi til å gjøre temperaturberegningene mtp. lengde på kjøler osv., men spørsmålet er om det vil bli for mye skum? Har ikke peiling på slanger, tykkelser, lengder og slikt, så her trenger jeg litt hjelp. Er det en spesiell dimensjon på rør jeg må kjøpe inn for å unngå skum?
Bor på studenthybel, og har derfor liten plass til ekstra kjøleskap. Har likvel litt lyst på fat, men trenger en måte å kjøle ned ølet på. Så litt på såkalte "jockey boxes", men det er litt tungvindt å måtte ha isbiter klare hele tiden. Så slo det meg: Hva med en motsrømskjøler? Tenker da å koble denne til vasken og bruke springvann til å kjøle ned ølet. Har en venn som går på industriell kjemi og bioteknologi til å gjøre temperaturberegningene mtp. lengde på kjøler osv., men spørsmålet er om det vil bli for mye skum? Har ikke peiling på slanger, tykkelser, lengder og slikt, så her trenger jeg litt hjelp. Er det en spesiell dimensjon på rør jeg må kjøpe inn for å unngå skum?