Om øl i mediene

Jo.

«I Oslo er det kun barene Revolver, Henry & Sally’s og Hopyard som har tappekranen som må til for å servere øl på denne måten.»
Sånn er det når man skumleser:).

Husker forresten at Charlie Bamforth øste seg opp i en podcast over uskikken med å helle øl fra flaske ned langs kanten på glasset for ikke å bygge for mye skum. Nei, mente han, du skal helle rett nedi, skikkelig brutalt. Da får du ordentlig skum.

Litt vanskelig om du er hjemmebrygger med flaskekarbonert øl med bunnfall, som skal helles i ett drag:).
 
Farlig å leve gitt. Men hvem vet, om 50 år kan holdningen til alkohol være den samme som vi har til røyking idag. Da kan man være glad for at man ble født på riktig side av forskningen
Sitat: Det gylne, frisket ølet: Dråpene som gir deg ekstra mot og sosiale antenner, men samtidig skallebank og dårligere søvn

Eneste gangene jeg sover lenger enn til klokken 5:00 er når jeg har noen enheter i kroppen :)
Skallebank har jeg ikke hatt siden jeg sluttet å røyke for ... 16 år siden
 

Demens av bacon der altså... ok, den er grei.
Når både øl og det meste som smaker godt blir skumlere og skumlere må man snart bestemme seg om man vil leve godt resten av livet, eller om man hver gang man har lyst til å putte noe i munnen får dårlig samvittighet. Jeg tror det siste gir et dårlig liv.

Når det er sagt så tror jeg mye er gjort hvis man ikke overdriver inntak av det man vet er usunt. Jeg tror jeg velger den veien, så blir utfordringen å leve mens man lever... som jo heller ikke er så enkelt. Det er tøft å leve, men alternativet er enda verre.
 
Sist redigert:
Når det er sagt så tror jeg mye er gjort hvis man ikke overdriver inntak av det man vet er usunt. Jeg tror jeg velger den veien, så blir utfordringen å leve mens man lever... som jo heller ikke er så enkelt. Det er tøft å leve, men alternativet er enda verre.
Hvis man bare går forbi varer i butikken som ikke har naturlig opphav så har man gjort mye. Lev råvarebasert.
 
Tilbake
Topp