God aften godtfolk. Brygget en wit ikveld og glemte typisk nok appelsinskallet siste 5 min.
Dette var min første wit, og utifra det jeg lille jeg har lest lest om emnet på forumet her kan det tolkes som appelsinskallet har liten betydning for smaken?
Jeg funderer på om det er verdt å gjøre noe med eller om jeg skal la det stå til.
Dersom jeg skulle gjort noe med saken ser jeg ingen andre alternativer enn "tørrhumle" i 3 dager (maks!) eller koke opp vann, ha i appelsinskallet i 5 min, kjøle ned og tilsette gjæringskar.
Dette var min første wit, og utifra det jeg lille jeg har lest lest om emnet på forumet her kan det tolkes som appelsinskallet har liten betydning for smaken?
Jeg funderer på om det er verdt å gjøre noe med eller om jeg skal la det stå til.
Dersom jeg skulle gjort noe med saken ser jeg ingen andre alternativer enn "tørrhumle" i 3 dager (maks!) eller koke opp vann, ha i appelsinskallet i 5 min, kjøle ned og tilsette gjæringskar.