Det er flere typer rustfritt, ikke magnetirk hvor en magnet ikke sitter, typisk bestikkstål,
magnetisk rustfritt hvor en magnet sitter godt, typisk VVBene vi bruker,
så er det mange flere andre typer, fx. herdbart ikke herdbart osv
Litt O/T
Det jeg mente med mitt innlegg er at ofte er de magnetiske egenskapene på "rustfritt" kan være dårligere og magnettesten kan være villedene , spesielt på kjeler og kjøkkenutstyr.
Feks mine kokekjeler i rustfritt sitter typiske tavlemagneter ikke, men jeg må bruke neodymmagneter for å få noe til å sitte.
Noen kjøkkengryter har f.eks forskjellig bunn eller innlegg i bunn for å endre varmeoverføringsegenskaper eller magnetiske egenskaper, noe som er verdt å merke seg ved bruk på induksjon.
Når det gjelder forskjellige typer rustfritt / syrefast og bruksområder kan vi ta dette under underforumet materiallære ;D
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.