Tenkte å sette denne på søndag om tiden strekker til:
Statistics
Volume: 22 liters
Boil Volume: 0 liters
OG: 1054
BG: NaN
FG:
Alcohol: 5.4 % by vol.
Colour: 9 EBC (Golden)
Bitterness: 21 IBU
BU/GU: 0.38
Fermentables
Pilsner Malt 3 EBC 3 EBC 2530 g
Wheat Malt 3 EBC 1805 g
Munich Malt 20 EBC 20 EBC 505 g
torrifiead Wheat Malt 3 EBC 802 g
Mash schedule: 56 degrees for 10 minutes, 67 degrees for 45 minutes, 78 degrees for 5 minutes.
Hops
East Kent Golding 4.4% alpha 34 g 60 minutes
Saaz 2.8% alpha 8 g 5 minutes
50g tørket appelsinskall, 25g knust korriander 5 minutes
Fermentation
Yeast: WLP400 Belgian Wit Ale
Fermented at 20 degrees C for 14 days.
Hatt god erfaring med den tideligere, men tenkte å denne gangen prøve noe nytt. Faktisk å tilsette Chili. Noen som har prøvd det før? Forslag til mendgde? og hvordan. Eg sitter jo med to-tre måter å tilsette den på.
1. koke den i fem min med appelsinskallene.
2. tilsette det rett i gjæringskarret som oppskårne biter (med/uten frø).
3. "tørhumle" med Chili kokt i vann etter en uke på dunk..
Forslag? Trur i hvertfall at min "White Lady" kommer til å bli en skikkelig fyrrig djevel >