Jeg kjøpte en flaske med candy syrup 180-220 EBC. Men jeg har ikke noe info om hvor dan å bruke det. Hvilken mengder i f.e. en 20 liters brygg gir hvor mye ekstra farge. Jeg planlegger å brygge første dubbel og dette er oppskriften circa:
20 liter Belgisk Dubbel
3000 g pilsmalt
1000 gram Münichmout (15 EBC)
500 gram Karamelmout (120 EBC)
40 gramm humle 6%
i tilleg skal jeg bruke syrup og vanlig farrin men i hvilen forhold vet jeg ikke enda. Kanskje for jeg tips her :brygging:
Og skal være 1065
IBU skal være ca 20
EBC 50
gjærkake fra WLP500
20 liter Belgisk Dubbel
3000 g pilsmalt
1000 gram Münichmout (15 EBC)
500 gram Karamelmout (120 EBC)
40 gramm humle 6%
i tilleg skal jeg bruke syrup og vanlig farrin men i hvilen forhold vet jeg ikke enda. Kanskje for jeg tips her :brygging:
Og skal være 1065
IBU skal være ca 20
EBC 50
gjærkake fra WLP500