Bryggingen har de siste årene havnet langt bak i prioriteringslisten grunnet tidspress.
Derfor lurer jeg på å begynne med no-sparge for å spare inn litt tid.
Jeg holder meg enda til min trofaste kjøleboks med kobbermanifold. Funker utmerket.
Er det noen som holder på slik enda, eller går det bare i alt-i-ett systemer, og flotte gryter med pumpe og varme?
Kjøleboksen min er for liten til no-sparge, så er ute etter forslag til en grei løsning for større volum (50 liter +). Noen som har tips, evt vil dele bilder av sitt oppsett? Det å slippe både pumpe og varme er en stor fordel for meg.
Derfor lurer jeg på å begynne med no-sparge for å spare inn litt tid.
Jeg holder meg enda til min trofaste kjøleboks med kobbermanifold. Funker utmerket.
Er det noen som holder på slik enda, eller går det bare i alt-i-ett systemer, og flotte gryter med pumpe og varme?
Kjøleboksen min er for liten til no-sparge, så er ute etter forslag til en grei løsning for større volum (50 liter +). Noen som har tips, evt vil dele bilder av sitt oppsett? Det å slippe både pumpe og varme er en stor fordel for meg.