Lars Grepstad
Norbrygg-medlem
Ser du skriver "legge" i kjøleskap. La fatet stå, det blir litt bunnfall over tid.
Mitt forslag til løsning av plassproblemet: Sett fatet du vil bruke først i kjøleskap med påkobla CO2. Rist gjerne inn gass på høyere trykk først, men ikke helt opp der du skal være (som foreslått over).
Så bruker du sukker til å karbonere det andre fatet, i romtemperatur. Skulle være ferdig karbonert før det andre er tomt, om du ikke inviterer for mange til prøvesmak..
Mitt forslag til løsning av plassproblemet: Sett fatet du vil bruke først i kjøleskap med påkobla CO2. Rist gjerne inn gass på høyere trykk først, men ikke helt opp der du skal være (som foreslått over).
Så bruker du sukker til å karbonere det andre fatet, i romtemperatur. Skulle være ferdig karbonert før det andre er tomt, om du ikke inviterer for mange til prøvesmak..