God kveld kjære bryggevenner,
Jeg har nylig brygget denne herligheten:
Amundsen Apocalyptic Thunder Juice
"Først to uker ved romtemperatur for karbonering, deretter kaldt i to til tre uker."
Hvorfor er akkurat dette med romtemperatur viktig for karboneringsdelen?
Er det slik at to til tre uker kaldt i kjøleskapet er essensielt for at det skal bli riktig resultat?
Jeg tar gjerne i mot all info/linker/lærdom fra dere her på forumet om hvorfor denne prossessen er som den er, og hva som skjer ved eventuelle endringer i tid, både i romtemperatur og i kaldt.
Jeg har nylig brygget denne herligheten:
Amundsen Apocalyptic Thunder Juice
"Først to uker ved romtemperatur for karbonering, deretter kaldt i to til tre uker."
Hvorfor er akkurat dette med romtemperatur viktig for karboneringsdelen?
Er det slik at to til tre uker kaldt i kjøleskapet er essensielt for at det skal bli riktig resultat?
Jeg tar gjerne i mot all info/linker/lærdom fra dere her på forumet om hvorfor denne prossessen er som den er, og hva som skjer ved eventuelle endringer i tid, både i romtemperatur og i kaldt.