Duckboot
Norbrygg-medlem
Det virker som at jeg er en "spontanbrygger". Jeg ser en oppskrift, eller så sitter jeg og leker meg med Beersmith - Og bang: "Den vil jeg brygge, og jeg vil brygge den nå".
Heldigvis så bor jeg mindre enn 15 minutter fra både hovedlageret til Bryggeland, og Bryggselv, og kan derfor skaffe ingredienser rimelig kjapt. (I tillegg har jeg en forståelsesfull kone).
Vanligvis ender jeg da opp med Danstar Nottingham eller Safale US-05 (Jeg er en Aleoholiker). Det jeg lurer på da - Må man lage gjærstarter for disse rørene med ferskgjær?
Heldigvis så bor jeg mindre enn 15 minutter fra både hovedlageret til Bryggeland, og Bryggselv, og kan derfor skaffe ingredienser rimelig kjapt. (I tillegg har jeg en forståelsesfull kone).
Vanligvis ender jeg da opp med Danstar Nottingham eller Safale US-05 (Jeg er en Aleoholiker). Det jeg lurer på da - Må man lage gjærstarter for disse rørene med ferskgjær?