Hei, jeg må nok engang spørre om råd her..
Igår satt vi vårt 4 brygg. Oppskriften til Gahr, den som er mest sett på oppskriftsiden.
Info:
28L etter kok
24L i gjæringskar
8 kg malt
OG 1062 (siktet på 1063)
2L gjærstarter
Aktivitet i gjærinskaret etter 3 timer
Problemet mitt er temperaturen, målte den til 27.3 grader istad.
Hadde satsen stående på stuen med isolasjon, bør jeg sette den kaldere?
Igår satt vi vårt 4 brygg. Oppskriften til Gahr, den som er mest sett på oppskriftsiden.
Info:
28L etter kok
24L i gjæringskar
8 kg malt
OG 1062 (siktet på 1063)
2L gjærstarter
Aktivitet i gjærinskaret etter 3 timer
Problemet mitt er temperaturen, målte den til 27.3 grader istad.
Hadde satsen stående på stuen med isolasjon, bør jeg sette den kaldere?