CC skremte bort gjæra fra toppen av øllet uten å stresse. Går utifra at den høye temperaturen bidrar veldig til flokkulering på toppen av øllet under gjæringen fremfor nederst i gjærkaret.
Gøyalt å se dette altså.
Pilsen er nå noen dager inn i karbonering, ca 1,1 bar, driver å forsker litt på øvre karboneringstrykk mulig å bruke på beergun, fatene står på rundt 3 grader. Dette ble rett ut fantastisk at det går an å lage så god pils så fort, jeg er strålende fornøyd med resultatet.
Anbefaler alle å prøve denne metoden med pils iallefall. Neste brygg med denne metoden blir en märzen!

eller som vi nordbaggar kjenner den, en "bayer".
Ble ingen usmaker forsåvidt jeg kjente det, iallefall ikke markante om ikke annet. Er ingen proff på smak, så sier det utifra mine paletters mening : merket ingen smaker jeg ikke likte, og ingen typiske usmaker jeg kjenner til.
Kan legge opp ett bilde eller to dersom det er ønskelig.