Hei
Har ikke skjønt fullt ut dette med kaldlagring av lagere. Har skjønt at det er gunstig, men vil en få samme resultat ved å lagre den i romtemperatur bare at klarnings og modnings prosessene tar lenger tid?
Vil f.eks kaldlagring en uke, deretter omstikking og lang lagring i romtemp over tid gjøre samme nytten som kaldlagring i f.eks 1mnd?
Lager en dobbelbock som uansett vil kreve lang lagring, satser på flasking før neste jul, står på Cornelius fat. Har som eksempel sett at det anbefales en uke kaldlagring for hver 10 gravity point, men er målet da å få den drikke klar snarest mulig?
Skal også i gang med en kølsch, gjelder samme reglene her?
Setter pris på alle tilbakemeldinger
Har ikke skjønt fullt ut dette med kaldlagring av lagere. Har skjønt at det er gunstig, men vil en få samme resultat ved å lagre den i romtemperatur bare at klarnings og modnings prosessene tar lenger tid?
Vil f.eks kaldlagring en uke, deretter omstikking og lang lagring i romtemp over tid gjøre samme nytten som kaldlagring i f.eks 1mnd?
Lager en dobbelbock som uansett vil kreve lang lagring, satser på flasking før neste jul, står på Cornelius fat. Har som eksempel sett at det anbefales en uke kaldlagring for hver 10 gravity point, men er målet da å få den drikke klar snarest mulig?
Skal også i gang med en kølsch, gjelder samme reglene her?
Setter pris på alle tilbakemeldinger