Gahr
Norbrygg-medlem
Vi kan jo begynne med oppskriften på ABC Halvor India Brow Ale (den ligger forøvrig allerede ute i en annen tråd på forumet).
ABC Halvor India Brown Ale
OG: 16.3 °Plato
FG: 3,3 °Plato
IBU: 60
84, 3 % pale
3,4 % cara 20
3,4 % special B
1,7 % brown malt
2,6 % chocolate malt
4,3 % muscovado sugar
Chinook at 60 min. to reach target IBU
2,67 g /l Cascade at 15 min
2,67 g /l Cascade at 2 min
1 g/l Chinook dryhopping
2 g/l Cascade dryhopping
WLP001/WY1056/US-05 yeast
Husker ikke meskeskjema i farten, men skal finne det. 90 min. kok. gjæring på 16.-18 °C i 14 dager.
ABC Halvor India Brown Ale
OG: 16.3 °Plato
FG: 3,3 °Plato
IBU: 60
84, 3 % pale
3,4 % cara 20
3,4 % special B
1,7 % brown malt
2,6 % chocolate malt
4,3 % muscovado sugar
Chinook at 60 min. to reach target IBU
2,67 g /l Cascade at 15 min
2,67 g /l Cascade at 2 min
1 g/l Chinook dryhopping
2 g/l Cascade dryhopping
WLP001/WY1056/US-05 yeast
Husker ikke meskeskjema i farten, men skal finne det. 90 min. kok. gjæring på 16.-18 °C i 14 dager.