Er det noen her som har laget en god termobrønn inni gjæringstanken for optimal plassering av temp.sensor i brygget? Har funnet spesiallagde slike på nett i rustfritt stål , men det blir litt mye i shipping etc. for en såpass liten dings (ikke funnet i Norge). Jeg tenkte å prøve med en avstivet slange (næringsmiddelgodkjent) som er tettet i bunnen, feste denne til lokket ved bruk av gjennomgang og deretter fire sensoren ned ca halvveis i tanken. Til slutt sette en propp i toppen av slangen, eller isolere slik at tempen ikke påvirkes i stor grad av luften utenfor.
Vet ikke om dette fungerer bra nok, så det hadde vært veldig fint med tilbakemeldinger fra de som har "forsket" litt på slike hjemmelagde løsninger. Hvor er det egentlig best å måle? Rett under overflaten eller i midten av tanken?
Oppsettet forøvrig er minikjøleskap, stc-1000 og enkel 30L gjæringstank i plast.
Vet ikke om dette fungerer bra nok, så det hadde vært veldig fint med tilbakemeldinger fra de som har "forsket" litt på slike hjemmelagde løsninger. Hvor er det egentlig best å måle? Rett under overflaten eller i midten av tanken?
Oppsettet forøvrig er minikjøleskap, stc-1000 og enkel 30L gjæringstank i plast.