Hei! Brygget mitt første øl nå, det skal sies at jeg har tatt lettvindløsningen å brukt ett ekstraktsett (sikkert til alles fortvilelse)
Er en American pale ale, men syntes kanskje det blei litt lite kullsyre. Ikke noe stor øl kjenner, men kanskje den generelt innholdet lite kullsyre??
Når jeg laget sukkerlake, kokte jeg opp 0,25l vann jeg røret sukkeret i, kan man f.eks bruke litt vanlig hus sukker i tillegg for å få litt mere kullsyre, eller bør jeg bare kjøpe med litt ekstra til settet? Eller noe annet?
Hilsen mega nybegynner
På forhånd takk
Er en American pale ale, men syntes kanskje det blei litt lite kullsyre. Ikke noe stor øl kjenner, men kanskje den generelt innholdet lite kullsyre??
Når jeg laget sukkerlake, kokte jeg opp 0,25l vann jeg røret sukkeret i, kan man f.eks bruke litt vanlig hus sukker i tillegg for å få litt mere kullsyre, eller bør jeg bare kjøpe med litt ekstra til settet? Eller noe annet?
Hilsen mega nybegynner
På forhånd takk