For de som liker Excel, er det et nytt bryggeark tilgjengelig, som skal ta for seg hele bryggeprosessen, lavoksygen eller ikke. Men det kan ihvertfall ta ting som sauergut med i ph-beregningen.
Så litt på det, fikk det ikke helt til å stemme for min del, men måtte f.eks. endre deadspace og sånt manuelt etter å ha endret fra USA-måleenheter til metrisk. Likevel fant jeg ikke helt fram til de verdier jeg er vant med.
Tror jeg fortsetter med Brewer's Friend selv, virker enklere.
http://www.lowoxygenbrewing.com/brewing-methods/low-oxygen-brewing-software-version-7-0/
Nedlasting
Så litt på det, fikk det ikke helt til å stemme for min del, men måtte f.eks. endre deadspace og sånt manuelt etter å ha endret fra USA-måleenheter til metrisk. Likevel fant jeg ikke helt fram til de verdier jeg er vant med.
Tror jeg fortsetter med Brewer's Friend selv, virker enklere.
http://www.lowoxygenbrewing.com/brewing-methods/low-oxygen-brewing-software-version-7-0/
Nedlasting