1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Low Dissolved Oxygen Brewing

En tråd i 'Brygging' startet av johanw, 13 Jun 2016.

  1. Hektor

    Hektor
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Teoretisk tja. Kommer an på hvor lenge 14 liter humlejuice varer hjemme hos deg. Hos meg går det ganske fort, med litt besøk og sånn.
    Hvis du leser tråden jeg linket til på HBT, så pleier han som starta tråden å overføre til et annet fat. Jeg har gjort begge deler og ikke merket noen usmak ved å la den stå på kaka de tre-fire ukene fatet varer.

    I tillegg så står jo ølet på 2 grader i et kjøleskap, ikke romtemperert som ved gjæring. Tror det også spiller inn mtp. autolyse/smak av autolyse.
     
    #281 Hektor, 20 Sep 2018
    Sist redigert: 20 Sep 2018
  2. msevland

    msevland
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Noen uker på gjærkaka er det få som har kunnet påvise gir dårligere øl. Det finnes trolig individuelle grenser ut fra øl, gjær, temp ++ mtp. Autolyse.
    I helgen skal jeg tappe et øl på hytta som har stått siden i sommer. Neste sommer vet jeg om det gikk bra...
     
  3. bjartenataas

    bjartenataas
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

  4. bjartenataas

    bjartenataas
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Steinar Huneide liker dette.
  5. Steinar Huneide

    Steinar Huneide
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    bjartenataas liker dette.

Del denne siden