Hei! Jeg prøvde meg på mitt første all-grain brygg BIAB på torsdag. Jeg prøvde meg på en Hefeweizen, ferdig sammensatt sett som virket greit for min første runde.
Etter at jeg satte brygget til gjæring så var jeg litt uheldig, temperaturen i rommet som jeg alltid har brukt steg helt opp til 25C. Gjærings temperaturen skal egentlig være på 18-22. Brygget gjærte bra i 1 døgn, men nå som brygget er ført til ett mye kaldere rom (20-22C), så er det helt dødt. Ingen liv i brygget.
Er det noe jeg kan gjøre for å redde brygget, eller ble min første all-grain brygg en fiasko?
Takker for svar!
- Håkon
Etter at jeg satte brygget til gjæring så var jeg litt uheldig, temperaturen i rommet som jeg alltid har brukt steg helt opp til 25C. Gjærings temperaturen skal egentlig være på 18-22. Brygget gjærte bra i 1 døgn, men nå som brygget er ført til ett mye kaldere rom (20-22C), så er det helt dødt. Ingen liv i brygget.
Er det noe jeg kan gjøre for å redde brygget, eller ble min første all-grain brygg en fiasko?
Takker for svar!
- Håkon