Erlendso
Dommer
Jeg ser i boken "moderne hjemmebrygging" at ekstraktoppskriftene bruker Moss Maltekstrakt.
Blir dette bra?? Har hørt flere snakke om dårlig utgjæring på denne? Hjelper det kanskje med wyeast gjærnæring?
Hvis det funker med moss maltekstrakt hadde det vært kjekt å prøvd noen brygg med dette og evt. spesialmalt. Blir billigere enn å få tilsendt muntons sine produkt siden jeg har rema1000 i kjelleren. Som relativt nybakt far sitter jeg godt i tidsklemma, og en vanlig allgrain bryggedag er en luksus jeg sjelden kan unne meg!
Noen som har erfaring med dette?
Blir dette bra?? Har hørt flere snakke om dårlig utgjæring på denne? Hjelper det kanskje med wyeast gjærnæring?
Hvis det funker med moss maltekstrakt hadde det vært kjekt å prøvd noen brygg med dette og evt. spesialmalt. Blir billigere enn å få tilsendt muntons sine produkt siden jeg har rema1000 i kjelleren. Som relativt nybakt far sitter jeg godt i tidsklemma, og en vanlig allgrain bryggedag er en luksus jeg sjelden kan unne meg!
Noen som har erfaring med dette?