Hei.
Er det noen her som har erfaring med dette?
Har lest litt om det og siden jeg for tiden er i besittelse av en altfor kort kjølespiral så lurte jeg på å bare tappe i kar og sette de i kjøleskapet med stc på pitchetemp og så pitche dagen etter.
Er det problemer knyttet til dette?
Tåler europris 30literne så høy temp uten å avgi smak/andre ulumskheter?
Om man tetter lokket og på med gjærlås, vil ikke bøtta da trekke seg sammen?
Ville det være bedre å kjøle ned til 50-60 med spiralen før man tapper over og setter i gjæringsskap?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Er det noen her som har erfaring med dette?
Har lest litt om det og siden jeg for tiden er i besittelse av en altfor kort kjølespiral så lurte jeg på å bare tappe i kar og sette de i kjøleskapet med stc på pitchetemp og så pitche dagen etter.
Er det problemer knyttet til dette?
Tåler europris 30literne så høy temp uten å avgi smak/andre ulumskheter?
Om man tetter lokket og på med gjærlås, vil ikke bøtta da trekke seg sammen?
Ville det være bedre å kjøle ned til 50-60 med spiralen før man tapper over og setter i gjæringsskap?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk