Hei.
Jeg har opparbeidet meg et lite lager, men jeg hadde noen spm som jeg håpa noen kunne hjelpe meg med:
Malt: bestiller alt fra 1 kg til 25 sekker med uknust malt. Oppbevarer dette i kjelleren - ca fra 10-15 grader. Oppbevarer dette i bokser bak forheng(eks 5 kg plastsekk fra bryggselv ligger enten uåpnet eller åpnet(da lukket med klemmer) i disse eskene med lokk.
Humle: oppbevarer på samme måte som malten(dette gjelder kun uåpnede vakumpakkede humlepakker), åpne pakker med humle legges i plastpose og i fryseren
Gjær: tørr - som ovenfor, fersk: i kjøleskap
Maltekstrakt: åpnede pakker legges plastposer og så i fryseren. Uåpnede legges i ekser som nevnt ovenfor.
Jeg har opparbeidet meg et lite lager, men jeg hadde noen spm som jeg håpa noen kunne hjelpe meg med:
Malt: bestiller alt fra 1 kg til 25 sekker med uknust malt. Oppbevarer dette i kjelleren - ca fra 10-15 grader. Oppbevarer dette i bokser bak forheng(eks 5 kg plastsekk fra bryggselv ligger enten uåpnet eller åpnet(da lukket med klemmer) i disse eskene med lokk.
Humle: oppbevarer på samme måte som malten(dette gjelder kun uåpnede vakumpakkede humlepakker), åpne pakker med humle legges i plastpose og i fryseren
Gjær: tørr - som ovenfor, fersk: i kjøleskap
Maltekstrakt: åpnede pakker legges plastposer og så i fryseren. Uåpnede legges i ekser som nevnt ovenfor.