Hvilken skade gjør konserveringsmidlet E220?
Så det ødelegger ølen?
Ser at bryggselv har fått inn fruktpure: Aprikos
Vil tro at den vil fungere fint i denne oppskrifta? Noen som har brygget denne som har noe formening om dosering av denne? Ser at det anbefales opp mot 1 kg fruktpure, så gå for hele pakka på 20 liter, eller blir det i overkant? Ser også at det er 10% sukker, så det vil vel medføre en liten ekstra bump i gravity også.
NeiOg bør denne fryses før jeg hiver den i karet?
Open minded som jeg er, skal den prøves igjen...
Ikke rart den smakte dårlig, du har jo brukt feil glass!!Den gikk i vasken - igjen...
Men vil ikkje frukta i seg sjølver også bidra med ein god del sukker, og dertil auke i abv?Forslag: Hvis du vet hvor mye sukker din pure inneholder, kan du jo legge det til i oppskriften. Pureen som Bryggselv selger inneholder 10% sukker. Altså 100g.
De er forøvrig helt tomme for aprikos. Den forsvant rett ut. Tydeligvis mye 1664 på gang rundt omkring.