Hva tenker dere om denne (veldig) lyse lageren?
- 50l til gjæring
-14 kg Pilsnermalt (BestMalz 3.5 EBC) (og ja, sliter med lav effektivitet på nytt bryggeri )
- 75g/75g/20g Hallertauer Mittelfrüh (60 min / 10 min / 0 min)
- 1200 mrd gjærceller (pitch rate 1.75) W-34/70 (hei Finn!)
- Hurtiggjæring iht oppskriften her (starter på 10C og økes til 13C etter 50% utgjæring, 17c etter 75% og 19c etter 90%. Deretter CC).
- PH-justering til 5.3 i mesk
Iht brewfather ender den på følgende Specs:
- 6.2%
- OG/FG 1055/1008 (tenker å meske på 68c for å bevare litt sukker ugjærbart for å ikke trekke den helt ned til 1008, evt. CC når den har nådd 1011).
- EBC 7.5
- IBU 19.
Ka dykk tru?
- 50l til gjæring
-14 kg Pilsnermalt (BestMalz 3.5 EBC) (og ja, sliter med lav effektivitet på nytt bryggeri )
- 75g/75g/20g Hallertauer Mittelfrüh (60 min / 10 min / 0 min)
- 1200 mrd gjærceller (pitch rate 1.75) W-34/70 (hei Finn!)
- Hurtiggjæring iht oppskriften her (starter på 10C og økes til 13C etter 50% utgjæring, 17c etter 75% og 19c etter 90%. Deretter CC).
- PH-justering til 5.3 i mesk
Iht brewfather ender den på følgende Specs:
- 6.2%
- OG/FG 1055/1008 (tenker å meske på 68c for å bevare litt sukker ugjærbart for å ikke trekke den helt ned til 1008, evt. CC når den har nådd 1011).
- EBC 7.5
- IBU 19.
Ka dykk tru?