Kardal
Norbrygg-medlem
Hei,
Holder nå på med mitt andre brygg, der jeg har retta opp i det jeg gjorde feil første gang.
Kjøpt mer utstyr som jeg fort oppdaga at jeg burde hatt ved mitt første brygg
Går bedre denne gangen, men lurer fortsatt litt på dette med skyllingen.
Etter en time på 65 grader (som oppskriften sier), så løfter jeg ut maltrøret og drenerer av vannet samtidig som jeg skyller gjennom med 78 grader varmt vann. Skal jeg egentlig ta temperaturen opp til 78 først?
Kurt
Holder nå på med mitt andre brygg, der jeg har retta opp i det jeg gjorde feil første gang.
Kjøpt mer utstyr som jeg fort oppdaga at jeg burde hatt ved mitt første brygg
Går bedre denne gangen, men lurer fortsatt litt på dette med skyllingen.
Etter en time på 65 grader (som oppskriften sier), så løfter jeg ut maltrøret og drenerer av vannet samtidig som jeg skyller gjennom med 78 grader varmt vann. Skal jeg egentlig ta temperaturen opp til 78 først?
Kurt