Hei
Jeg plasserer denne tråden i nybegynnerspørsmål. Jeg har tidligere satt 2 ekstraktbrygg og 1 allgrain.
Jeg fikk noe maltekstrakt i gave nylig og etter å ha besøkt hjemmesiden til produsenten har jeg bestemt meg for å prøve en av oppskriftene deres: http://www.brewingwithbriess.com/Recipes/beer/display/brownstone-brick
Men jeg har to spørsmål:
1. Her står det at det skal gjæres på 70F som er 20 grader, men skal ikke lagergjær gjæres på rundt 10 grader?
2. Ville dere brukt spesialmalt under oppkok for å gi en fyldigere smak? I så fall hvilken type og hvor mye? (Munich?)
Jeg plasserer denne tråden i nybegynnerspørsmål. Jeg har tidligere satt 2 ekstraktbrygg og 1 allgrain.
Jeg fikk noe maltekstrakt i gave nylig og etter å ha besøkt hjemmesiden til produsenten har jeg bestemt meg for å prøve en av oppskriftene deres: http://www.brewingwithbriess.com/Recipes/beer/display/brownstone-brick
Men jeg har to spørsmål:
1. Her står det at det skal gjæres på 70F som er 20 grader, men skal ikke lagergjær gjæres på rundt 10 grader?
2. Ville dere brukt spesialmalt under oppkok for å gi en fyldigere smak? I så fall hvilken type og hvor mye? (Munich?)