Kjørte full pupp fra starten. Ble gradvis dårligere Flow. Halvveis i meskinga fikk jeg også et påfunn med å ta av risten og røre. Siden jeg har lest at noen syns det er lurt.
Det ble rimelig mye grums av det vil jeg si. Så det gidder jeg ikke igjen. Tok lang tid før vørteren ble klar igjen.
Litt synd at dagen ble slik. Dette var nemlig en del av pils prosjektet mitt. Ti like batcher. En med us-05 på 16 grader og en med s-23. Hadde vært bra å hatt samme fremgangsmåte da.
Kjenner meg igjen der.
Enten strup flowen ganske godt i begynnelsen, eller ikke resirkulerer i det hele tatt. Første 10-15 minuttene. Du bør vente til melet har blitt konvertert før du gasser på mer.
Og så bør du finne hva som er god flow ifht crushen din. Rør i mesken for å sjekke. Må du bruke mye mer makt enn det du bruker i en kjele med spaghetti så er det for høy flow.
Sist redigert: