Var litt redd for det same ang. infeksjon.For kort ølslange?
Det tar litt tid å få ned karboneringen.
Men hvis det stiger fra 1,2 til 5 på en dag uten gass tilkoblet, tenker jeg hissig infeksjon.
Eg tvangskarbonerte på 1,2 bar med 3 grader på ølet. Men eg lot den stå på same trykket då eg satte i kjøleskapet, og der mistenker eg at det var endå kaldare. Kjøleskapmotoren stod på bånn gass. No er motoren skrudd ganske lågt.Overkarbonert og/eller for varmt og/eller for kort og/eller for tykk slange.
Temperatur i ølet og lengde / type tappeslange?
Dette er utstyret. Slangen er 1 meter.
Takk, prøver dette no!Ser ut som en blanding av overkarbonering og for høyt serveringstrykk
Senk fattrykket slik at det bare så vidt kommer ut. Bør kunne få ut øl uten for bare skum.
Når karboneringen i ølet er redusert, kan du øke serveringstrykket litt