Et spørsmål om flasking. Dumt eller ikke, jeg starter ikke en ny tråd for noe så lite.
Har insett etterhver at jeg ikke er så glad i selve bryggingen, det er resultatene jeg liker. Flasking er noe av det verste jeg vet. I dag var planen å flaske 40 liter IPA, som har stått på to gjæringsdunker. For etpar timer siden var jeg kommet så langt som å stikke om og tilsette karboneringssukker, to dunker står klar til tapping på gjæringsrommet nå. I mellomtiden har jeg spist en bedre middag, konsumert en Irish Coffee og et godt glass av en vellagret Imperial Smoked Porter. Ser rett og slett ikke for meg å starte flasking nå. Med vasking og det hele vil det vel ta tre timer. Har mer lyst til å lytte til musikk og ta meg noen øl til.
Jeg tilsatte karboneringssukkeret for omtrent tre timer siden. Det var faktisk litt i overkant mye, 120 gram per dunk à 19 liter øl. Hva om jeg venter med å flaske til i morgen? Hadde vært fantastisk om noen hadde sagt ''slapp av, dette har jeg gjort mange ganger. Tapp deg en øl og utsett flaskingen til i morgen''.
Har insett etterhver at jeg ikke er så glad i selve bryggingen, det er resultatene jeg liker. Flasking er noe av det verste jeg vet. I dag var planen å flaske 40 liter IPA, som har stått på to gjæringsdunker. For etpar timer siden var jeg kommet så langt som å stikke om og tilsette karboneringssukker, to dunker står klar til tapping på gjæringsrommet nå. I mellomtiden har jeg spist en bedre middag, konsumert en Irish Coffee og et godt glass av en vellagret Imperial Smoked Porter. Ser rett og slett ikke for meg å starte flasking nå. Med vasking og det hele vil det vel ta tre timer. Har mer lyst til å lytte til musikk og ta meg noen øl til.
Jeg tilsatte karboneringssukkeret for omtrent tre timer siden. Det var faktisk litt i overkant mye, 120 gram per dunk à 19 liter øl. Hva om jeg venter med å flaske til i morgen? Hadde vært fantastisk om noen hadde sagt ''slapp av, dette har jeg gjort mange ganger. Tapp deg en øl og utsett flaskingen til i morgen''.