Jeg har opplevd det samme noen ganger, pussig nok også med en Lucky Jack oppskrift akkurat nå. Ølet synes å være premenstruelt, det har rett og slett gått gjennnom faser av karbonering, i ukronologisk rekkefølge. Startet frisk, plutselig ''forsvant'' karboneringen, før det nå har tatt seg noe opp igjen.
Tappet på fat i september, karbonert naturlig. Står dønn stabilt på serveringstrykk i kegerator.
Har opplevd akkurat dette noen få ganger. Min foreløpige teori (tatt ut av løse luften) er at dette i realiteten er et skumproblem. I andre sammenhenger har jeg mistenkt at det kan i enkelte tilfeller være ''lag'' av tilstander på ølet i et fat. At det ikke er helt uniformt inni der. Kan ikke underbygge dette, men det er en mistanke.
Tappet på fat i september, karbonert naturlig. Står dønn stabilt på serveringstrykk i kegerator.
Har opplevd akkurat dette noen få ganger. Min foreløpige teori (tatt ut av løse luften) er at dette i realiteten er et skumproblem. I andre sammenhenger har jeg mistenkt at det kan i enkelte tilfeller være ''lag'' av tilstander på ølet i et fat. At det ikke er helt uniformt inni der. Kan ikke underbygge dette, men det er en mistanke.