Det ville jeg gjort hvis det var sånn det var praktisk å gjøre det.23 liter hveteøl med M20 Bavarian Wheat. Er på dag 12, tappe på flasker ikveld? Helgen blir ganske travel, samt første dagene i neste uke. SG har være stabil en uke på 1.011
Det ville jeg gjort hvis det var sånn det var praktisk å gjøre det.
Det er ikke snakk om så mye tid, og det har vært stabilt så lenge, så det ville jeg tatt med ro.Tenker på gjæren og rydding. Folk sier 14 dager. Mest praktisk for min del er det, men vet ikke med ølet
Tapper alltid hveteølet mitt på dag 9Det er ikke snakk om så mye tid, og det har vært stabilt så lenge, så det ville jeg tatt med ro.
Hva er absolutt maks maltmengde i en 36-literskjele med meskepose?
Dette spørsmålet må passe greit her tenker jeg. Jeg kjøpte en fat pakke fra Bryggselv. Så fatet har stått å karbonert en uke og tenkte jeg skulle ta en smaksprøve.
Fikk jo med en piknik kran, men den har ikke vært koblet til fatet. Den ligger i samme kjøleskap for å ha samme temperatur dog. Hva gjør jeg nå? Er det bare å koble den på fatet og tut å kjør? Har karbonert med 0.8 bar på ca 6 grader i 7 dager. Bare kjøre samme trykk når jeg skal tappe eller, som jeg sa, dette spørsmålet må passe inn her..
Velkommen til fat verdenen. Jeg elsker det! Flaskevask kun i spesielle tilfeller. Deilig!
Ja, det gikk nettopp opp for meg at det er ingen vei tilbake nå Så nå er det bare krysse fingrene for at kona godtar kjøleskap nr. 3 dedikert til hobbyen min og at lommeboka ikke er tom, holder ikke med 2 fat lenge... Og flaskevask er det enda en stund til jeg slipper unna, men den er nettopp blitt meget redusertVelkommen til fat verdenen. Jeg elsker det! Flaskevask kun i spesielle tilfeller. Deilig!
Forventer alltid sjokomuffins, blåbærmuffins er oppskrytt.Er det sjoko-muffins du forventer? Kanskje blåbær?
Sorry kunne ikke dy meg.
Holder med starsan når dei bikker ett par månederÅh! Slik flaskevask, ja. Viktig! Gikk mest i koking av akkurat disse.