Finn Berger
Moderator
Det er vel ikke ideelt i lengden. Varme aksellererer oksidasjonsprosessen (som visstnok gir ølet en smak av våt papp), men med en rimelig grad av tørste går det nok bra. Men å lagre fjorårets juleøl i stua er en dårlig ide. Det du i alle fall kan passe på, er at du beskytter ølet mot lys, som gir en smak av skunkespray. Litt info: https://byo.com/mead/item/2263-lightstrike-advanced-brewing
Underlig det der med smaksbeskrivelser, forresten. Jeg har aldri smakt våt papp. Sjøl ikke etter at jeg begynte å brygge, og ble klar over at det var en usmak å se opp for, har jeg latt meg friste til å ta en bit. Og skunk har vel de færreste av oss vært i kontakt med.
Underlig det der med smaksbeskrivelser, forresten. Jeg har aldri smakt våt papp. Sjøl ikke etter at jeg begynte å brygge, og ble klar over at det var en usmak å se opp for, har jeg latt meg friste til å ta en bit. Og skunk har vel de færreste av oss vært i kontakt med.
Sist redigert: