Noen andre som får dårlig karbonert øl med en slik tilbakeslagsventil?
Øl på samme gasslinje med vanlig ventil er mye mer karbonert...
Virker ikke som det kommer nok gasstrykk forbi, hva kan gjøres/sjekkes?
Vis vedlegget 62389
Så da bli ikke f.eks. 1 bar, 1 bar med en slik?Den reduserer trykket litt, ja.
Skal du ha likt trykk på alle må de være like. Alternativt to manometre.
Jeg bruker det til vanlig karbonering, men det tåler 4 bar, så det burde ikke være noe problem. Bruker det som vanlig keg, når det er rester igjen etter at 19 og 23 liters keg er fyltNoen som vet om det er mulig å tvangskarbonere Oxebar 8 liters fat? Er dette en fullverdig erstatter til Corneliusfat, eller må man først tvangskarbonere på Corneliusfat, for deretter å kjøre lukket overføring til Oxebar?
Den er rated til 4 bar, men min erfaring er at det noen ganger ikke blir helt tett i skrukoblinhene.Noen som vet om det er mulig å tvangskarbonere Oxebar 8 liters fat? Er dette en fullverdig erstatter til Corneliusfat, eller må man først tvangskarbonere på Corneliusfat, for deretter å kjøre lukket overføring til Oxebar?
Noen som vet hvor man får kjøpt Bar Keepers Friend på en enkel måte?
Er det ikke bare natron stort sett?Noen som vet hvor man får kjøpt Bar Keepers Friend på en enkel måte?
Da kjøpte jeg en til deg også PetterFree shipping![]()
Kilrock - Bar Keepers Friend® Original Powder Stain Remover 250g | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for Kilrock - Bar Keepers Friend® Original Powder Stain Remover 250g at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
Bestiller du 2, så tar jeg 1![]()
Skal du begynne med gullgraving?@msevland @Petter Mandt
Jeg kjøpte også en sånn BKF sak, blir interessant å teste om den er bedre enn det billige kortreiste. Denne panna var helt brun, før to runder med svamp og middelet fra europris.
Usikker på om jeg tok den, er det ikke fordel å ha sikt i panna man vasker gull i?Skal du begynne med gullgraving?
Steiker i steikeovnen. 200°C i 15-20 min.steiker man da bacon
Ja det er nok best. Men er ikke alltid jeg gidder å vente en halvtime på det.Steiker i steikeovnen. 200°C i 15-20 min.
Kan steike 8-10 slaiser. Jevnt stekt, knusksprøtt, uten å bli brent.
Digg å ha én god nonstick panne til (fra ske/asiatiske) omeletter. Ellers er jeg tilbøylig til å være enig. Like ei god titanpanne, men det fester seg karbonbelegg etterhvert. Har slitt ut 7-8 stykker i miin tid ….Usikker på om jeg tok den, er det ikke fordel å ha sikt i panna man vasker gull i?
Jeg har kasta alt av panner med belegg og bruker bare rustfritt/karbonstål/støpejern nå. Med nok griseri i panna så bygger det lag med smuss og steiker man da bacon eller anna mat med salt så ryker nonsticken fra oljen. Da skrubber jeg ned og brenner inn panna på ny med olje.