To nye etiketter... :)

Er det tørkede appelsinskall, eller har du raspet / høvlet ferske appelsiner? ... og hvor mye?
Tenkte jeg skulle leke meg litt med kommende IPA hvor jeg tar ut 5L (av 25L) i en egen liten gjæringskanne og eksperimentere med tilsetninger...


Raspet ferskt appelsinskall, ca 50 g (3 store appelsiner) Bare pass på ikke få med det hvite skal være meget bittert. Skaper en fantastisk Aroma
 
9a568f78fadfb6587332460be0fba228.jpg


Sent fra min SM-A300FU via Tapatalk
 
38zXEUL.png


Nyeste etikett. Laget i Illustrator og InDesign. Er litt jobb å kutte etiketter som ikke har grei firkantet form, men for et øl som jeg håper vil vare et par år tenkte jeg det var verdt det.
Jeg synes den er helt perfekt som den er,fineste etikett til nå :) fiks eventuelt skrivefeil så e den helt topp.
 
Tilbake
Topp