erikraude
Norbrygg-medlem
Vi nærmer oss gjennomføring. Med et kokevolum på 30 liter går vi for denne oppskrifta:
3kg Maris bever
3kg wienerwaltz
1,5kg München
0,7kg Caramalt
0,1kg ristet bygg
20g EKG, kok 60 min (eller sånn ca 1 neve, alt ettersom)
100g (les: sånn passelig mye) av noe vi finner i skogen, kok 20 min (eller mer eller mindre, avhengig av hva det er)
14 liter einerlåg til skylling
Vossakveik pitcha når vi kommer hjem.
Det hele blir selvsagt brygga med tre ukjente og en håndfull slump, men sånn er det ofte.
3kg Maris bever
3kg wienerwaltz
1,5kg München
0,7kg Caramalt
0,1kg ristet bygg
20g EKG, kok 60 min (eller sånn ca 1 neve, alt ettersom)
100g (les: sånn passelig mye) av noe vi finner i skogen, kok 20 min (eller mer eller mindre, avhengig av hva det er)
14 liter einerlåg til skylling
Vossakveik pitcha når vi kommer hjem.
Det hele blir selvsagt brygga med tre ukjente og en håndfull slump, men sånn er det ofte.