Hoppla!
Spørsmål til de kyndige:
Jeg opplever at boblene i ølet som er tvangskarbonert på fat er mye grovere og større, samt at hodet på brygget holder mye kortere enn vanlig. Det samme ølet som er flasket skummer og holder hodet så pent at jeg nesten får en tåre i øyekroken. Hva kan det tenkes jeg har gjort feil med fatkarboneringen? Noen standardsjekkpunkter å gå gjennom?
Har altså ca to meter slange og picnic-kran..
Hepps,
Andreas
Spørsmål til de kyndige:
Jeg opplever at boblene i ølet som er tvangskarbonert på fat er mye grovere og større, samt at hodet på brygget holder mye kortere enn vanlig. Det samme ølet som er flasket skummer og holder hodet så pent at jeg nesten får en tåre i øyekroken. Hva kan det tenkes jeg har gjort feil med fatkarboneringen? Noen standardsjekkpunkter å gå gjennom?
Har altså ca to meter slange og picnic-kran..
Hepps,
Andreas