Lars skrev:
Kan også anbefale den relativt ferske "Brewing Better Beer" av Gordon Strong. Han virker å ha litt andre perspektiv og fokus enn (kompisen) Jamil Zainasheff på endel momenter rundt brygginga, som kan være kjekke for alle som ønsker å bli stadig bedre på hele bryggeprosessen på alt fra råvarevalg til lagring.
Glimrende bok. Synes han og Jamil utfyller hverandre bra, i tillegg til at de har litt forskjellig syn på en del ting (f.eks. betydningen av dekoksjonsmesking, uten at de
egnetlig er direkte uenige). Han har et fint fokus på det å konsentrere seg om de viktigste tingene først, og at man lærer å utnytte de mulighetene man faktisk har. Det er definitivt ikke en how-to-bok, men det er lenge siden jeg har lest en bryggebok som har vært så inspirerende. Er min bok nr. 4 på må-ha-listen., etter "How to Brew", "Brewing Classic Styles" og "Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation".