Bøker om brygging

oeng skrev:
Noen som har hørt noe nytt om når denne signerte utgaven kommer?
Ser at den (usignerte) kommer på Amazon fra og med 04.10. Sjekket med kontoen min på thebrewingnetwork, og der står det at bestillingen er "processing", noe som kanskje betyr at de sitter og signerer så blekket spruter.
 
Regin Smiður skrev:
neslekkim skrev:
Har noen sett på denne serien?

http://www.capris.no/product.aspx?isbn=0937381594 http://www.capris.no/product.aspx?isbn=0937381624
http://www.capris.no/product.aspx?isbn=0937381608 http://www.capris.no/product.aspx?isbn=0937381586

Sikkert flere bøker i serien..

Det er vel den serien som er omtalt tidligere i tråden, blant annet av Gahr...

Ah, skumma raskt igjennom tråden nå, og ser at de er kommentert ja..
 
neslekkim skrev:
Regin Smiður skrev:
neslekkim skrev:
Har noen sett på denne serien?

http://www.capris.no/product.aspx?isbn=0937381594 http://www.capris.no/product.aspx?isbn=0937381624
http://www.capris.no/product.aspx?isbn=0937381608 http://www.capris.no/product.aspx?isbn=0937381586

Sikkert flere bøker i serien..

Det er vel den serien som er omtalt tidligere i tråden, blant annet av Gahr...

Ah, skumma raskt igjennom tråden nå, og ser at de er kommentert ja..

Jeg har foreløpig sikret meg Continental Pilsener (mest for bakgrunnsstoffet, har ingen umiddelbare planer om å brygge pils selv), Porter, Barley Wine, Kölsch og Brown Ale. Det blir vel Porter og Barley Wine som vil bli mest brukt her, vil jeg tro.
 
Bestilte fra amazon.com nå (i salg fra 7.10.).  amazon.co.uk og bookdepository.co.uk hadde den bare oppført som "out of stock".
 
Det ligger enda 75 signerte igjen i forhåndssalg på www.thebrewingnetwork.com, leveres "tidlig oktober". Vet ikke om de ønsker å selge ut alle før de signerer og sender, eller om de kanskje (forhåpentligvis) allerede er på vei.
 
Sannelig fikk jeg post jeg også!
og med håndskrevne hilsner: "Brew Strong!" og "Ferment Well" står det med noen kruseduller under.

Men boka ser ellers temmelig kjedelig ut. Heldigvis er innholdsfortegnelsen oversiktlig -så den blir nok lest, om ikke fra perm til perm.

Harald
 
En bok som jeg kan anbefale er "At the Brewmaster's Table". Den handler ikke om hjemmebrygging men tilkobling av ulike ølsorter med diverse matretter. Boken er skrevet av bryggemesteren fra Brooklyn Brewery, Garett Oliver, og kan kjøpes på Amazon.com for billige penger. Boken gir både råd, tips, og historie bak mange øltyper fra hele verden som vil gi inspirasjon til egen hjemmebrygging. Boken er bra skrevet med mye humor.

Er det noen som har lest Øl med kniv og gaffel av norske Sigrid Strætkvern? Har tenkt å kjøpe denne, også. Men prisen er litt stiv (350 kr) og jeg vil derfor gjerne høre om den er verdt pengene.
 
sta72 skrev:
Er det noen som har lest Øl med kniv og gaffel av norske Sigrid Strætkvern? Har tenkt å kjøpe denne, også. Men prisen er litt stiv (350 kr) og jeg vil derfor gjerne høre om den er verdt pengene.

Joda, jeg har denne boka i hylla hjemme. Jeg synes den er interessant og velskrevet, med masse spennende stoff, men er ikke sikker på om jeg ville gitt 350 kr for den. Selv fikk jeg den for under 200 kroner før jul ifjor, gjennom et spesialtilbud til forleggerens bekjente, hvorav en er en kollega av meg :skitbra:

Skulle samme tilbudet dukke opp nå før jul igjen kan jeg saktens kjøpe et eksemplar til deg, men spørsmålet er vel om portoutgiftene ikke gjør den nokså dyr likevel...
 
Hei Henning1!

Takk for tilbakemelding! 200 kr høres litt mer behagelig ut. Gjerne kjøper den hvis det dukker opp et nytt tilbud. Porto kan vi fikse. Regner med at den blir fortsatt mye billigere enn prisen oppgitt på nettet.

Stuart
 
En paperback (heftet) utgave av "Øl med kniv og gaffel" ventes i salg til kr 198,  ca. 1. mai 2011, i følge http://www.haugenbok.no/resverk.cfm?st=free&q=%F8l%20med%20kniv%20og%20gaffel&p=1&r=1&cid=203888 .
Selv har jeg f.t. lånt Cardinals eksemplar av den innbundne boka, og kan bekrefte at bildene er lekkert stylet og fotografert, og at der er mange inspirerende oppskrifter. Selvfølgelig kan man tillate seg å være uenig i enkelte av Sigrid Strætkverns forslag til ølvalg, men hun har uansett en smittende entusiasme for temaet øl og mat!
 
Tilbake
Topp