Hei,
Jeg har satt en stout til gjæring men leker med tanken på å tilsette hele kaffebønner i ølet. Dvs først fryse de en dag eller to for så ha oppi.
Noen som har erfaring med dette? Jeg ser at kaldtrekking er nevnt men ikke å tilsette hele bønner.
Fordeler/ulemper og evt forslag?
Husker enda festivalølen fra 7F på forrige BØ. Sikter litt mot den evt litt minde kaffepreg, men har ikke oppskrift for hånden.
Jeg har satt en stout til gjæring men leker med tanken på å tilsette hele kaffebønner i ølet. Dvs først fryse de en dag eller to for så ha oppi.
Noen som har erfaring med dette? Jeg ser at kaldtrekking er nevnt men ikke å tilsette hele bønner.
Fordeler/ulemper og evt forslag?
Husker enda festivalølen fra 7F på forrige BØ. Sikter litt mot den evt litt minde kaffepreg, men har ikke oppskrift for hånden.