Hjemmebryggeroppskrifter fra Nøgne Ø

Reinhard10

Norbrygg-medlem
Vi har ikke laget en egen hjemmebryggeroppskrift av denne, men her er date fra brewshet. Håper dette kan brukes:

NØGNE Ø AMBER ALE
78,0 % Maris Otter
14,0 % Munich malt 25 EBC/ Munich Th. Fawcett
8,0 % Crystal malt

Mash in
Temperature [˚C]
Target 67,0

Target temperature [˚C]
67 i 60 min
72 i 15 min

Hops
Chinook IBU 30 45 Total boil time 90 min

Addition/hop (boil time)
Servomyces 10 min
Protafloc 5 min
Bobek, 5 g/hl 60 min
E.K. Golding, 150 g/hl 50 min

Yeast
WLP007
Er Bobek 5g/hl 60 min riktig? Det virker veldig lite, kun 1.25g for 25 liter.
 
Topp