Artikkel i Trønder-Avisa i går om Inderøy Gårdsbryggeri. Essensen er vel at det går så det suser, og at de ikke klarer å dekke etterspørselen.
Sakset fra artikkelen:
Jeg trenger ikke drive innsalg. Ølet selger seg selv, sier Steinar Kvam.
Han har hele tiden stående øl til brygging. Kapasitet har blitt problemet.
Skal jeg produsere mer må jeg ansette folk. Det blir mer komplisert enn å holde på å alene. Så lenge jeg tjener bra på det jeg har, trenger jeg ikke utvide, sier han.
Artikkelen ligger vedlagt som PDF.
Sakset fra artikkelen:
Jeg trenger ikke drive innsalg. Ølet selger seg selv, sier Steinar Kvam.
Han har hele tiden stående øl til brygging. Kapasitet har blitt problemet.
Skal jeg produsere mer må jeg ansette folk. Det blir mer komplisert enn å holde på å alene. Så lenge jeg tjener bra på det jeg har, trenger jeg ikke utvide, sier han.
Artikkelen ligger vedlagt som PDF.