1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Kommersielle oppskrifter (fra bryggeriene)

En tråd i 'Oppskrifter generelt' startet av Odland, 25 Jun 2014.

  1. KeikoTheFish

    KeikoTheFish
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Molde
  2. loebrygg

    loebrygg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Jeg ville gjort det hvis jeg ikke fant no bedre ihvertfall
     
    Miguel liker dette.
  3. loebrygg

    loebrygg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Nøgne Imperial Rye Porter er neste identisk til Portern, de har bare oppskalert den og slengt på en god del rug
     
  4. Ole Mørkved

    Ole Mørkved
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Trondheim
    Du kan jo øse på med rug, for det var sørgelig lite av det i denne rugstouten.....
     
    loebrygg liker dette.
  5. Miguel

    Miguel
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Hamar
    Hehe, akkurat det samme stusset jeg på og.

    Kumme vel kalt det en imperial amber og, siden det er like mye amber malt som rug malt.
     
  6. loebrygg

    loebrygg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Enig, Nøgne brukte vel i overkant av 10%, en kombinasjon av Krystal og vanlig rugmalt
    Jeg ville ikke kalt noe rug med mindre
     
  7. loebrygg

    loebrygg
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Hele 20% var det vist
     
  8. JEG

    JEG
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Stavanger
    Ligger ikke alt åpent på nettsidene denms?
     
  9. TorfinnS

    TorfinnS
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Båtsfjord
  10. Oberstbräu

    Oberstbräu
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Opprinnelig skulle Rundemannen være sterkere, også var det en eller annen glipp som gjorde at den ble som den ble. Når de senere brygget den som den skulle være, fikk den navn etter det vistnok noen kaller stålmasta som står på toppen av fjellet Rundemannen, nemlig Eiffeltårnet. Så ja - det burde funke.
     
    TorfinnS liker dette.
  11. LarsUlv

    LarsUlv
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Nesttun, Bergen
    Det visste jeg faktisk ikke!
    "Gøyt" å lære nye ting om Bergen fra en østlending... ;)
     
    Einar Michelsen liker dette.
  12. Oberstbräu

    Oberstbräu
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Jens Eikeset serverte historien i Nürnberg i forfjor, mens vi serverte Eiffeltårnet fra en en sånn derre eikekegerator. Skaptrønder faktisk...
     
    Einar Michelsen og LarsUlv liker dette.
  13. Einar Michelsen

    Einar Michelsen
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oppegård
  14. Botnen

    Botnen
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Nei, kom helt tilfeldig over den i pol-appen.. så skal nok bestille et par
     
  15. Jørgen O

    Jørgen O
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Jeg likte den godt da jeg smakte den i sommer. Noterte på Untappd at den var litt tynn, men clean og veldig god. 4,5 av 5 ga jeg den, faktisk.
     
    Botnen liker dette.
  16. JAMBO picobryggeri

    JAMBO picobryggeri
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Flosterøen
    Noen som vet hvor mye chili Hansa har i sin chiliøl?
     
  17. Ekornskurken

    Ekornskurken
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Stavanger
    Defcon 5 var en skuffelse for meg. Gav den 3,5 på untapped da jeg synes den hadde noe veldig syntetisk over seg. Kanskje det er vanntilsetningene, eller kanskje mine smaksløker er ute, kan fint være det siste!
     
    Botnen liker dette.
  18. Botnen

    Botnen
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Å det sier du nå, etter jeg bestilte 10stk :D
     
    Ekornskurken liker dette.

Del denne siden