Ok, her er oppskriften jeg fikk av Mike. Det er den originale oppskriften fra bryggeriet, jeg har bare redigert litt for ryddighetens skyld. Eventuelle omregninger til hjemmebrygg-størrelse på batchen får man gjøre selv. 
Hvis målet er å klone ølet, ville jeg tenkt nøye gjennom hvordan man gjennomfører gjæringen. Husk at det store trykket i ølet (som en følge av det store volumet, 18000 liter) vil gjøre at gjæren produserer mindre estere enn i en batch på 20 liter på samme temperatur.
Men, altså:
Lervig Lucky Jack
Batch size:  18.000 net
Total grain:  3.500 kg
Anticipated OG        11.5 % Plato
Anticipated EBC       14.0
Anticipated IBU       29,0
Anticipated RDF       66,5
Anticipated Alc. Vol.  4,70 %
Brewhouse Eff. Calcutated at      90%
Grain
3000 kg Pilsner malt
200 kg Carapale 10
200 kg Caracrystal 150
Mash
Mashing-in liquor 11.500l at 52C (3,2 L : kg malt)
Protien rest:            50°C  rest 15 mins
                         Step up 1C : minute
Saccharification rest 1: 67°C- rest for 20 mins
Saccharification rest 2: 72°C- rest for 20 mins
Mash off:                78°C- rest for 5 mins
Hops
0,5 kg Simcoe first wort hop, 90 mins
2,5 kg Perle T45, 10% AA,     60 mins
lower the pH to under 5,1 before finish hops are added, ( 3 L lactic acid, 1,5kg CaCl)
25   kg Amarillo, pellets T90  15 mins
25   kg Chinook,  Pellets T90   5 mins
15   kg Citra,    pellets T90   5 mins
15   kg Citra,    dry hop after primary fermentation  at fermentation temp         
Evaporation rate: 10%/hour
Pre-boil wort size: ?
Boil time: 60 min
Pre-boil gravity: 10.4 % plato
Minerals
6600 g Calcium chloride added to mash water
   3 l Lactic acid added to mash water
   9 g Zink sulfate (antar dette tilsettes under koking)   
   2 ml/ 1000L Anti foam add at 95C prior to boil
   4 g per HL Protafloc Granules - in last 15 mins of the boil
Fermentation
WhiteLabs Californa Ale  21C final gravity around 2.6Plato / 1 L / HL
(Pitch wort at 25C to allow the lag time to not go to cold in room) Ferment at ambient pressure close tank at 4P left in green beer.
Filtration/Carbonation
Brite filteration/>4.0 haze
Packaging
CO₂ 4.80g/l in tank for cans/flasker, 5,1 for tank truck or fat