Øvre Sund
Norbrygg-medlem
16. desember brygget vi 2x80 liter med Bayer / Tysk Dunkel.
Nå star 150 liter I 6 gjærekar og skal vel snart flaskes...?
4 uker, er liksom det vi har lest oss til...
9, 10, og 11 grader har det vært I gjæringsrommet.
Hva forteller denne målingen I dag...?
Når tror Dere det er "riktig" å stikke om og flaske dette...?
Og om noen har kortversjonen av prosessen å fortelle oss..?
Fra omstikk, flasking, karbo, modning, og til klart liksom.
Takknemlig om noen lærer oss nybegynnere I Drammen.
Nå star 150 liter I 6 gjærekar og skal vel snart flaskes...?
4 uker, er liksom det vi har lest oss til...
9, 10, og 11 grader har det vært I gjæringsrommet.
Hva forteller denne målingen I dag...?
Når tror Dere det er "riktig" å stikke om og flaske dette...?
Og om noen har kortversjonen av prosessen å fortelle oss..?
Fra omstikk, flasking, karbo, modning, og til klart liksom.
Takknemlig om noen lærer oss nybegynnere I Drammen.